Profiel

G. van Beek Kolen en Olie B.V. is een bedrijf dat zich richt op de verkoop van kolen, olie, smeermiddelen, gasflessen en tankinstallaties.
Snelle levering tegen een scherpe prijs is onze dagelijkse doelstelling.

Inmiddels is al weer de derde generatie actief binnen ons familiebedrijf dat in 1934 is opgericht. Eigenaar is Wim van Beek, die samen met zijn broer Wouter van Beek en Gert Cluistra dagelijks u als klant probeert van dienst te zijn.

Wij vervoeren onze producten met een modern wagenpark. Voor het vervoer van olie hebben wij twee tankauto’s voorzien van een tank met meerdere compartimenten, zodat wij verschillende producten tegelijk kunnen vervoeren. Onze kolen vervoeren wij met een vrachtauto voorzien van een gesloten laadbak met laadklep, dit om onze producten onder alle weersomstandigheden droog te kunnen vervoeren. Voor ons smeermiddelenassortiment hebben wij een bestelbus ingericht, waaruit wij bij de klant aan de deur kunnen verkopen.

IMG_7440

Ons kantoor en magazijn kunt u vinden aan de Dynamostraat 28 in Veenendaal. Daar kunt u terecht voor het kopen en afhalen van onze produkten.
Heeft u vragen vul het contactformulier in

OPENINGSTIJDEN:
Ons afhaal- en verkoopmagzijn aan de Dynamostraat 28 is geopend:
In juli en augustus van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 en 12:00 uur.
Overige maanden van maandag t/m zaterdag tussen 8:00 en 12:00 uur.

Voor betaling: u kunt bij ons betalen met uw pinpas!

   
  • Banner